Witam ! Mam na oku pewnego chinola co o tym sądzicie, posiada ją ktoś,opłaca mi się ją kupować,potrzebne do koszenia 2-3 razy w roku ?Wiem, że mógłbym dołożyć i kupić STIHL-A lub inna markowa no ale nie chce wydawać tyle pieniędzy. http://allegro.pl/kosa-sp...2,2&bi_c=270148
Witam. Taaaaa, moc 5,2 KM . Piszą takie bzdury że głowa boli. A pomyślał sprzedający o formie prawnej niezgodności towaru z umową?. Tak jak napisał Jerzyk - nie polecam.!
Tylko wiecie panowie o co mi chodzi... Tak jak juz pisalem nie potrzebuje markowej kosy..
Mam do wykoszenia troche ogrodu i nie bede kosil regularnie,wiec jak na takie potrzeby to mysle ze z takim wyposazeniem kosa warta ceny ;/ Jak myslicie?
jesli nie masz duzo koszenia + jesli to twoja pierwsza kosa kup demona i dobry olej np sthila i jak podpowiada kolega mieszanka 1:25 i bedziesz zadowolony
czesci tanie i na pewno da sobie rade, sam mam chinczyka juz 4 sezon i daje rade
zwroc uwage gdzie najblizszy serwis bo przy tej kosie nieuniknione bedzie usuwanie roznych usterek, chyba ze jestes kumaty to spokojnie sam sobie dasz rade
racja ale zobacz na allegro ile ludzi kupuje demony, jak kupowalem swojego chinola agrome (4 lata temu) to demon juz byl i to chyba kilka lat na rynku i jak widac jest do tej pory. Powiem tak stac cie na sprzet profesjonalny kupujesz a jesli nie kupujesz chinczyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum