Imię: Piotr
Wysłany: 20 Kwiecień 2016, 20:49 Nowa Stiga SBC 252 D
Witam Wszystkich.Kilka dni temu kupiłem tę kosę.Powiedzcie proszę co myślicie o tym sprzęcie,na co uważać.Czy żyłka z rdzeniem stalowym niszczy obcinak żyłki?
od 2000 roku zajmuje się naprawą kos, kosiarek,pilarek traktorków i innego sprzętu
leśno-ogrodowego ale do dzisiaj nie wiedziałem że istnieje żyłka z rdzeniem stalowym
Tornado Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2014 Posty: 292
Wysłany: 21 Kwiecień 2016, 11:44
jerzyk zaskoczę Cię hehehe... Kilka lat temu na wsi /opodal znanego Ci już CPN-u /, gdzie mam rancho, w sklepie ze wszystkim, nabyłem żyłkę, która posiadała nie tyle rdzeń stalowy, lecz "miedzianą nitkę"..
Z ciekawości nożykiem ją "rozbrajałem"... Kosiło się nią idealnie.. opowiadałem o tym Trokowi..., też nie chciał uwierzyć Jest to pewnie jakiś wynalazek noname producenta, który ma w d..ie zdrowie operatora sprzętu i po cichu wstawia ją do obrotu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum