Witam forumowiczów. Zastanawiamy się z mężem nad kupnem nowej podkaszarki, bo starą oddajemy w ręce teściów, żeby mieli czym się bawić na swojej działce Przeglądając internet, wpadłam m.in. na recenzję podkaszarki marki Greenworks (nie mam pewności, czy na forum mile widziane są linki do innych serwisów, więc powstrzymam się z wklejaniem). Wynikało z niej, że sprzęt nadaje się też dla delikatnych, kobiecych rąk, co jest dla mnie dość ważne, bo nie pozwalam mężowi robić wszystkiego za mnie Niemniej nie spotkałam się dotąd z tą firmą, czy ktoś z Was może miał z nią styczność i mógłby coś o niej powiedzieć?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Ala
Michal2006-m1
Imię: Ala
Wysłany: 13 Wrzesień 2016, 14:22
Model to GD40BC G-MAX 40V, z danych mam:
"Szerokość koszenia modelu GD40BC G-MAX 40V – DIGIPRO to 35 cm, prędkość obrotowa – 6500 obr./min. Grubość żyłki – 2 mm, rozwijanie następuje żyłki automatycznie. Urządzenie jest wyposażone w regulację prędkości, hamulec elektryczny, osłonę głowicy, dodatkową rękojeść, można w nim stosować akcesoria innych producentów. Waga – 5,46 kg. Gwarancja – 2 lata, serwis door to door."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum