Planujecie już kolejne wakacje? Korzystacie raczej z biur podróży czy serwisów rezerwacyjnych takich jak bookapart? A może jeszcze jakoś inaczej?
Tornado Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2014 Posty: 292
Wysłany: 29 Październik 2014, 23:10
Pewnie, że planujemy Ja np. kolejny sezon zapełniam "zadaniami", jakie są do wykonania na rancho No, chyba, że Masz oferty do 30 zeta od osoby w super lokum za dobę, to zmienię swój kalendarz ...
ja w tym roku wybieram się nad Balaton (Węgry). już się nie mogę doczekać urlopu :)
drewniak99 [Usunięty]
Wysłany: 16 Czerwiec 2015, 11:07
Ja w tym roku stawiam na nasze polskie morze, a konkretnie - Międzyzdroje :) Zaś około listopada chcę polecieć gdzieś, gdzie jest ciepło - myślę o Kanarach :)
Byłem na Kaszubach. Zwiedziłem Szymbark - fajne ale takie bardziej dla kasy. Domek do góry nogami jest już oklepany. Byłem na Wieżycy i w sumie miałem pecha na mgłę. Byłem w Kaszubskim Parku Krajobrazowym ale niestety bałagan w nim. Chodzi głównie o zniszczone ścieżki przez drwali. Czasem lokalnie można spędzić też fajne wakacje.
_________________ Miłego dnia...
Vilabong [Usunięty]
Wysłany: 24 Marzec 2016, 17:22
Ja w tym roku spełnię marzenia i ląduję na Karaibach Ktoś ze mną?
Anbir [Usunięty]
Wysłany: 25 Marzec 2016, 18:44
Ja oczywiście już planuję dłuższy czas. Aktualnie jestem na etapie negocjacji z pensjonatem, w którym chcę się zatrzymać. Organizowanie wszystkiego wcześniej jest dużo bardziej opłacalne, bo przelewając zaliczkę jesteś w stanie wynegocjować dużo lepsze ceny niż w sezonie. Ja wszystkim serdecznie polecam rezerwacje przed sezonem.
elizka9 [Usunięty]
Wysłany: 25 Marzec 2016, 23:40
Vilabong napisał/a:
Ja w tym roku spełnię marzenia i ląduję na Karaibach Ktoś ze mną?
Lecę z Tobą! Skąd masz pieniądze, na taki wypad?
Khos32 [Usunięty]
Wysłany: 26 Marzec 2016, 12:55
W tym roku zawitam na Malediwy! Nie mogę się doczekać, tyle oszczędzania nie pójdzie na marne!
Toodi7 [Usunięty]
Wysłany: 26 Marzec 2016, 15:53
Jeśli już to kupuję w biurze podróży u mamy, bo wiem, że ona mnie nie ocygani :D Ten sposób szukania idealnych wakacji jest dla mnie najmniej stresujący :)
dollar23 [Usunięty]
Wysłany: 26 Marzec 2016, 16:31
Ja zwykle sam planuje wakacje. Jest dużo taniej a gdy nagle coś wyskoczy to można wszystko pozmieniać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum