Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 


Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z napędem
Autor Wiadomość
p.kruczaj 

Dołączył: 21 Kwi 2014
Posty: 2
Wysłany: 21 Kwiecień 2014, 11:42   Problem z napędem

Witam
Mam problem z napędem gdyż jedno koło ciągnie dobrze a drugie przeskakuje. Rozebrałem to koło i nie bardzo wiem co tam można zrobić, jest zębatka a w niej taki jak by sworzeń który ma się blokować jak jest napęd włączony a jak nie to po prostu przeskakuje. A on jak by się ślizgał bo przeskakuje. W zeszłym roku wszystko chodziło normalnie a w tym już nie. Proszę was o pomoc co z tym można zrobić?
 
troku 

Imię: Andrzej
Pomógł: 109 razy
Wiek: 48
Dołączył: 09 Lip 2010
Posty: 2366
Skąd: Poznań tel. 665 200 900
Wysłany: 21 Kwiecień 2014, 11:54   

Powinieneś go wymienić na nowy, sprawź czy zębatka też nie ma już ubytków w miejscu gdzie pracuje sworzeń.
Ostatnio zmieniony przez troku 21 Kwiecień 2014, 11:54, w całości zmieniany 1 raz  
 
p.kruczaj 

Dołączył: 21 Kwi 2014
Posty: 2
Wysłany: 22 Kwiecień 2014, 08:13   

Mówisz o tym żeby wymienić ten sworzeń i ewentualnie zębatkę?
 
jerzyk 
jerzyk

Pomógł: 76 razy
Dołączył: 07 Wrz 2012
Posty: 1657
Skąd: kowary
Wysłany: 22 Kwiecień 2014, 08:45   

sworzeń się wymienia jak jest wytarty tak smo zębatkę
 
Google

Wysłany:    Reklama Google


 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - recenzje anime - Mapa Forum
Siewki roślin flory PolskiWaluty Internetowe