Wysłany: 13 Czerwiec 2009, 18:30 wybor nozyc do zywoplotu
Witam
Zastanawiam sie nad zakupem nozyc do zywoplotu/formowania bukszpanow.
Poradzcie mi jakie nozyce beda do tego najlepsze , akumulatorowe czy elektryczne ?
Jaki jest czas pracy akumulatorowych nozyc?
czy sa tak wydajne jak elektryczne ?
Czy akumulatorowe radza sobie rownie dobrze z grubymi galazkami jak elektryczne ?
Jesli ktos ma takie nozyce lub cos wie o nich to prosze o pomoc
Witam
Kierując się wyborem nożyc do żywopłotu należy odpowiedzieć sobie na kilka pytań miedzy innymi : jak duży jest żywopłot,jak często będziesz używał nożyc? itp.
Więcej znajdziesz w poradniku dotyczącym nożyc do żywopłotu
_________________ Pozdrawiam
Wojtek
Ostatnio zmieniony przez Wojtek ogrodnik LM 15 Wrzesień 2010, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
troku
Imię: Andrzej Pomógł: 109 razy Wiek: 52 Dołączył: 09 Lip 2010 Posty: 2366 Skąd: Poznań tel. 665 200 900
Wysłany: 30 Wrzesień 2010, 20:34
Wydaje mi się kolego, że za dużo proponujesz wejść na stronę LM może sam byś coś poradził, miałem w ręku różne nożyce, żadne jak na razie nie przypadły mi do gustu może po za spalinowymi shindaiwy,
pfp76 Pomógł: 13 razy Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 366 Skąd: Lublin
Wysłany: 1 Październik 2010, 03:40
Witam! To jest forum na ktorym mozna naprawde uzyskac wiele cennych informacji i porad. Wypowiadaja sie tu fachowcy z branzy i praktycy co niejeden sprzet uzytkowali. I Fajnie! Jasny szlag ,natomiast i ciezka cholera mnie trafia jak wjezdza tu jakis przedstawiciel i w sprytny{ w swoim mniemaniu } sposob usiluje tu usmazyc swoj kotlet!! Bo w ten sposob bezczelnie sie podlacza pod czyjs trud i bezinteresownosc i udajac kogos kto udziela porady reklamuje swoj towar {lub towar swojego "Pana"} Nie ma problemu - uwazam-jesli ktos uprawia reklame w sposob czytelny i oczywisty {czyli pisze lub wyraznie daje do zrozumienia ze TO jest reklama}, to jest uwazam O.K.- w ten sposob poprostu poddaje "swoj" towar pod osad i wymiane opini! Udawanie natomiast Wujka-Dobra-Rada jest WKURZAJACE!!! TROPIC!!! OBNAZAC!!! I PIETNOWAC!!! -takich!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum